Kérdésed van?  info@berbox.hu  |  +36-30/095-7474  |  Termékeinket házhozszállítással is kérheted!

Tetőcsomagtartó bérlés


  Idei évtől már megvásárolható minden THULE termék nálunk, részletekért érdeklődj ügyfélszolgálatunknál.


Nincs időd eljönni a tetőcsomagtartóért? Mi házhoz visszük! Neked csak az a dolgod, hogy kiválaszd a számodra legideálisabb tetőcsomagtartót és mi házhoz szállitjuk! Részletekért érdeklődj « ügyfélszolgálatunknál »

  


  

Milyen keresztrudat válasszak? Milyen különbségek vannak a  Wingbar, Aerobar/SmartRack és a Squarebar tetőcsomagtartók között?

 THULE Wingbar EVO tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó rúd kisebb légellenállás mellett csendesebb a formatervezés igényeihez igazodva. A Thule Wingbar felső felületéhez rögzített gumicsík biztosít csúszásmentes rakodási felületet.

A Thule Wingbar EVO tetőcsomagtartó az egyik legnépszerűbb és legmodernebb tetőcsomagtartó rúd,mely  két részből áll: a Wingbar EVO szálból és a Rapid System lábakból.

Ez a prémium minőségű tetőcsomagtartó  szinte az összes autótípusra alkalmas, különböző méretű és típusú tetőboxokkal kompatibilis, szélességük 80 cm-től 150 cm-ig terjed, így kis- és nagyméretű autókhoz is kiválóan illeszkednek.

A Thule Wingbar EVO tetőcsomagtartó legfőbb jellemzői, melyek segítenek a döntésben:

  • Modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik.
  • Csendesebb működés és alacsonyabb légellenállással rendelkezik.
  • Biztonságos rögzítés a Thule AcuTight zárrendszerrel, amely garantálja a megfelelő rögzítést és a könnyű kezelhetőséget.
  • Állítható, univerzális rendszer, amely könnyen illeszkedik az autó tetőcsomagtartó sínjéhez és biztosítja a stabil rögzítést.
  • Könnyen telepíthető és eltávolítható, nem igényel külön eszközöket a szereléshez.

Minimum 3 napra foglalható!THULE SquareBar tetőcsomagtartó

Acélból készült, tartós műanyag bevonattal, hogy különösen tartós legyen, 2 mm-es falvastagsággal és erősített, 3 mm-es falvastagsággal rendelkezik. 

A Thule SquareBar tetőcsomagtartó rúd az egyik legelterjedtebb és legismertebb tetőcsomagtartó a Thule kínálatában.

Ez a tetőcsomagtartó  nagyon sokoldalú és  sok típusú autókhoz illeszkedik. A kereszttartók négyzet alakú, nagyon erős és tartós , szélessége 108 cm-től 150 cm-ig terjed, így kis- és nagyméretű autókhoz is kiválóan illeszkedik.

A Thule SquareBar tetőcsomagtartónak számos előnye van, többek között:

  • Nagy teherbírás, akár 100 kg terhelésig.
  • Könnyen telepíthető és eltávolítható a Rapid System lábaknak köszönhetően így lehetővé teszi a gyors és egyszerű használatot.
  • Kompatibilis a legtöbb Thule tartókkal, például tetőboxokkal, kerékpártartókkal és síléctartókkal.

Minimum 3 napra foglalható!THULE AeroBar, SmartRack tetőcsomagtartó

A Thule Aerobar, SmartRack tetőcsomagtartó egy nagyon népszerű típusú tetőcsomagtartó, alumíniumból készülnek, széles skáláját kínálják a különböző tetőtípusokhoz.

A méreteik változóak, különböző hosszúságúak lehetnek általában szélességük 80-110 cm között változik, míg a magasságuk általában 15-20 cm. Ezek a  tetőcsomagtartók nagyon erősek és tartósak, kivitelük miatt népszerűek a hosszú távú használatra.

A maximális teherbírásuk általában 75-100 kg között van.

Az Aerobar tetőcsomagtartók rendelkeznek  Thule T-Slot technológiával, amely lehetővé teszi az egyéb kiegészítők, például kerékpártartók, sí és snowboard tartók egyszerű rögzítését.

Minimum 3 napra foglalható!


  

A széles választékunkkal, minőségi szolgáltatásunkkal és az ügyfélorientált hozzáállásunkkal garantáltan elégedett leszel. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél bővebb információt kapni szolgáltatásunkról, fordulj hozzánk bizalommal

Az ajánlatkérés kötelezettségmentes!

  


A tetőbox és kiegészítő bérléshez szükséges információk

A kiválasztott tetőbox?
Milyen átvételi módot szeretnél?
Szükséged van tetőcsomagtartóra?
Szükséged van kerékpártartóra?
Hírlevél
Adatkezelés