Kérdésed van?  info@berbox.hu  |  +36-30/095-7474  |  Termékeinket házhozszállítással is kérheted!

Kerékpártartó bérlés


  Idei évtől már megvásárolható minden THULE termék nálunk, részletekért érdeklődj ügyfélszolgálatunknál.


Nincs időd eljönni a kerékpártartóért? Mi házhoz visszük! Neked csak az a dolgod, hogy kiválaszd a számodra legideálisabb kerékpártartót és mi házhoz szállitjuk! Részletekért érdeklődj « ügyfélszolgálatunknál »

  THULE Clipon3 kerékpártartó

Azok számára tervezték, akik autójuk hátsó ajtajára tudják rögzíteni és rendkívül könnyen telepíthető és eltávolítható.

A Thule Clipon3 kerékpártartó alkalmas szinte minden típusú autóhoz, beleértve az egyterűeket és a kombikat is. Erre a fajta kerékpártartóra max. 3 kerékpárt lehet felrakni, a teherbírása pedig általában 45-60 kg között van.

A kerékpártartó biztonságos rögzítésének érdekében a Clipon3 rendelkezik több ponton is állítható rögzítőkkel és hevederekkel, amelyek megakadályozzák a kerékpárok mozgását vagy meglazulását az úton. Rendkívül jó kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a kerékpárok biztonságosan rögzítésre kerüljön az autó hátsó ajtaján, anélkül, hogy károsodást okoznának az ajtóban vagy az autó karosszériájában.

Minimum 3 napra foglalható!THULE Xpress 970 kerékpártartó

Egy könnyen kezelhető Thule kerékpárszállító vonóhorogra, mellyel 2 kerékpár szállítható,maximális terhelhetősége 30 kg. A tartó könnyen  rögzíthető és levehető a vonóhorogról.

  • A legtöbb vázmérethez alkalmazható.
  • Puha, védelmet nyújtó váztartó.
  • Előkészítve a THULE 976 világítótáblának, amely a THULE 9761 adapterrel felszerető.
  • Teljesíti a City Crash szabvány előírásait.

Minimum 3 napra foglalható!THULE 9760 világítástábla (rendszámtáblatartó lámpákkal) hátsó kerékpárszállítókhoz

Amennyiben a vonóhorogra, illetve hátsó ajtóra szerelt kerékpárszállító akár üresen, akár megpakolva kitakarja a rendszámtáblát és/vagy a hátsó világítást, a KRESZ vonatkozó előírásai értelmében ennek a kiegészítőnek a felszerelése szükséges.

7 pólusú csatlakozóval ellátva; amennyiben az autód vonóhorgának a csatlakozója 13 pólusú (13 tűs), kérlek jelezd ügyfélszolgálatunk felé.

Minimum 3 napra foglalható!


  

A széles választékunkkal, minőségi szolgáltatásunkkal és az ügyfélorientált hozzáállásunkkal garantáltan elégedett leszel. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél bővebb információt kapni szolgáltatásunkról, fordulj hozzánk bizalommal

Az ajánlatkérés kötelezettségmentes!

  


A tetőbox és kiegészítő bérléshez szükséges információk

A kiválasztott tetőbox?
Milyen átvételi módot szeretnél?
Szükséged van tetőcsomagtartóra?
Szükséged van kerékpártartóra?
Hírlevél
Adatkezelés